Ville Vessla.

Dagbok - Kommentarer (1)
2011-01-30 @ 00:35:32
I förmiddags när jag låg och sov åkte Emil och co till Fjärdingen och hämtade Vesslan som ÖIF har köpt, mycket rolig leksak!
Jag vaknade i vanlig ordning toktidigt och efter att ha stoppat i oss lite lunch var jag och Emil tvungen att ge oss ut och leka lite....Det var som att köra en väldigt bångstyrig bil, eller mer som en traktor.. fast med skoterkänsla, eller nä mer traktor då man satt i hytten.... hursomhelst - kul!

Jag och Emil har ju firat våran 5-årsdag idag! Eller igår blir det ju, klockan är ju natt nu. Hur som helst blev ju inte detta riktigt som vi tänkt då jag jobbar nätter hela helgen, men vi har umgåtts hela dagen och varit ute på lite utflykter åt olika håll i kommunen, avslutade med taco-middag innan det var dags för mig att åka till jobbet igen.

Har förresten sett en kanonbra film ikväll - I rymden finns inga känslor. Kan rekommendera den!


Roger.

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-28 @ 23:44:54
Blev en tur runt berget i dag med, så skönt att kylan gör ett uppehåll, känner att jag verkligen behöver dessa promenader! 
Dogsen var med även idag, Roger må se ut som en mupp men han är helt otrolig att ha med sig ut på promenad, lystrar till minsta lilla pip man gör! Så länge han får gå lös vill säga... tar man på honom kopplet är det som att han förvandlas till en helt annan hund, drar konstant och ger en inte minsta lilla ögonkast. Lustigt.I övrigt har jag inte gjort många knop under dagen vilket faktiskt känns helt okej, jobbar natt hela helgen så då kan jag gott ha lata dagar =)


Rädsla.

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-27 @ 22:01:04


Jag har alltid varit rädd för eld, för brand. När jag var liten kunde jag inte sova om jag sett ett hus brinna på tv eller om den där boken med eldslågor på bokryggen syntes i bokhyllan... jag är inte alls lika maniskt rädd numera men inatt kommer det bli svårt att sova.

Ett hus på andra sidan älven är övertänt och jag ser hur himlen flammar i orange härifrån mitt fönster, så fruktansvärt! Jag vet inte vem som bor där, om nån bor där... eller ja, bodde. Men jag kan inte låta bli att titta ut genom fönstret och fundera på vad som har hänt. Alla saker som går förlorade, foton, om nån är skadad.
Det är tredje gången jag ser ett övertänt hus och det gör inte mina rädsla bättre precis. Har blåst ut ljusen och kollat brandvarnarna. Hade nog åkt och köpt en till brandsläckare på stört om det inte vore för att det är kväll och allt är stängt.


Tillägg: Läste här på Allehanda att huset var obebott, tur!När man väl tar sig ut...

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-27 @ 16:18:49
Bjöd hit mamma och pappa på våfflor och semlor som sen lunch. Efter att ha ätit oss kräkmätta tyckte dom att vi skulle gå en promenad med hundarna som fått följa med. Höll på att förfrysa mina öron de första 500 metrarna och ville nästan ge upp och gå hem, men sen hamnade vi nog i rätt vindriktning resten av vägen för då var det bara härligt att vara ute!
Roger och Zolanta var iaf väldigt nöjda och sprang fram och tillbaka, skulle man räkna ut hur långt dom gått blir det säkert två varv runt berget!Fynd.

Dagbok - Kommentarer (2)
2011-01-27 @ 12:47:13
Fyndade lite allt möjligt roligt på stan idag, bland annat ett tidningsställ som nu pryder en vägg i köket:och en färgglad kudde med tassles, känner mig inspirerad av Maria Montazami:Billigt och bra! Kudden var på rea och tidningsstället betalade jag med ett presentkort, Tack Karin!


Fingervante.

Dagbok - Kommentarer (3)
2011-01-26 @ 22:45:50
Ser fram emot en ledig dag imorgon, ska försöka ta mig in till staden och göra av med en krona eller två, ett par nya fingervantar står överst på måste-ha-listan, mina klarar nog inte av fler lagningar nu, dom håller verkligen på att ramla i bitar!
Lite annat smått och gott skulle också behövs och så kanske det blir lite blomster-shopping... Lillemor: vad heter den där stora blomman du har med gigantiska blad?

Har jobbat idag och verkligen haft en hellugn dag, trots detta känner jag mig helt slut i skallen! Kanske dags att göra kväll.

God Natt mina vänner, ovänner, släktingar, bekanta och annat löst folk!Grönt.

Dagbok - Kommentarer (2)
2011-01-26 @ 10:54:44


Planterade om en murgröna och plötsligt hade jag tre! Dom växer som ogräs =)
Blir så sugen på att åka och handla mer blommor, skulle vilja ha en gigantväxt av nåt slag i köket!

Men först ska jag åka och jobba ihop lite pengar så jag har nåt att handla för!


Tusse.

Dagbok - Kommentarer (1)
2011-01-25 @ 14:54:06
Har besök av en sällskapssjuk Tusse:Ny vecka.

Foto - Kommentarer (0)
2011-01-24 @ 16:47:18
Bra start på den nya veckan! Det har känts som vår ute idag med flera plusgrader och droppande från taken. 
Vatten.

Foto - Kommentarer (0)
2011-01-23 @ 11:35:31
Försöker fota vattendroppar, men det är inte helt lätt....


Finaste!

Foto - Kommentarer (0)
2011-01-22 @ 13:12:03
Vilken tur att jag har dig som kan laga allt som går sönder!


Butterfly!

Blandat pyssel - Kommentarer (4)
2011-01-22 @ 12:32:36
Lördag förmiddag.

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-22 @ 11:42:33
Har jag inte världens snyggaste strumpor så säg?!!Tack syster!

Leker med kameran, lyssnar på jättehög musik, scrappar, inreder.... har visst lite koncentrationssvårigheter idag, kan inte slutföra en sak utan måste greja på med massor helst på en och samma gång.


Förvaring.

Scrapbooking - Kommentarer (0)
2011-01-21 @ 20:32:11
Det har blivit mycket pysslande och fixande idag. Tavlan med fjärilar är färdig och hänger på väggen, men det är lite för mörkt för att det ska bli bra att fota så den visar jag en annan gång.
Kan visa lite av mina förvaringar istället:Har så sällan tillräckligt med kakor för att fylla detta kakfat så det passar bättre till att ha chalks, lim, saxar och annat smått och gott på. Hade blommor på det förut men det blir så dammigt och svårt att hitta åt dom man vill ha, så dom får ligga sorterade i plastlådor med lock istället.Hittade en bunt tidskriftsamlare som har legat oöppnade i sin förpackning och bara samlat damm i flera år, dom passar perfekt i stora expedit-hyllan och där kunde jag gömma undan scraptidningar, skisser och idé-bilder jag haft liggandes lite överallt:Tavla.

Scrapbooking - Kommentarer (1)
2011-01-21 @ 13:11:45
Kom på att jag vill ha nåt fint på väggen nu när jag gjort om, så jag har påbörjat en fjärilstavla som jag funderat på att göra ungefär hur länge som helst.
Har målat en canvas-duk och stansat ut fjärilar, nu måste jag bara vänta på att färgen ska torka innan jag kan fortsätta.Bra sätt att bli av med lite spillbitar!


Möblera om.

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-21 @ 11:28:04
Är väldigt inne på foto just nu och sitter och surfar runt på massa olika fotobloggar och hemsidor. Idag snubblade jag över denna sida: http://www.keriannebrown.com/index2.php#/gallery2/1/ hon har tagit så otroligt fina bebisbilder! Kika runt där om du har en stund över, Väl värt ett besök! Blir dock inte så mycket fotat för min del, har istället ägnat mig åt att möblera om min pysselrum. Nu när jag inte har butiken längre kände jag att det var dags att göra om, jag är ju inte i behov av golvytan på samma sätt längre då folk inte kommer vara här och kika, så nu har jag flyttat om skrivborden och fått ett enda stort bord mitt i rummet.
Blir perfekt om man ska sitta flera och pyssla här inne, då kan man sitta mittemot varandra och ha alla saker man behöver inom räckhåll. Så kom hit och pyssla med mig!! =)

Blev ett skrivbord över som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av, just nu står det kvar här inne men det blir nog till att sälja bort det och köpa en eller två mindre expedithyllor istället. När vi flyttade in här för två år sedan kunde jag inte förstå hur jag skulle lyckas fylla ut alla ytor, det problemet gick ju över kan jag säga.... sjukt mycket saker man samlar på sig!


Grattiskort.

Scrapbooking - Kommentarer (3)
2011-01-20 @ 13:13:45
Fortsätter pysseluppdateringen med ett beställningskort jag fick "kasta" ihop lite akut, fick beställningen för jättelänge sen men hade helt glömt bort den så det blev lite brått...
Så här blev det iaf:
Kommer ni ihåg?

Scrapbooking - Kommentarer (0)
2011-01-20 @ 12:53:33
Kommer ni ihåg Elsa Beskows Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin?Kom att tänka på den sagan när jag scrappade ett foto av Karin i hennes lila hatt, det resulterade i denna lo:Inte för att Karin är en tant! 

Är så nöjd med mitt lilla stafli i köket, byter layout där så fort jag gjort en ny, roligt med variation.


Divine...

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-20 @ 12:47:25
Det här är nog världens godaste choklad:Lite dyr, men absolut värd varenda krona!

Denna var iof gratis då jag fick den av min snälla syster =)


Oväntat.

Dagbok - Kommentarer (1)
2011-01-17 @ 18:41:02
Idag har jag åkt snövessla på Fjärdingen!


Ego.

Scrapbooking - Kommentarer (2)
2011-01-17 @ 11:44:31


Satte in ett par layouter i album nu och kom att tänka på ordningen jag sätter dom i, det blir ju inte rätt tidsmässigt då jag sätter in dom eftersom jag gör dom. Jag menar, ibland scrappar jag ju kort som är flera år gamla, men sätter in dom nu, blandat med foton jag kanske tog igår... Hur gör ni?
Kanske måste sätta mig och möblera om dom nån dag.


Nu är det dags för fredags....kväll!

Dagbok - Kommentarer (1)
2011-01-14 @ 21:56:54
Rastlös.
Försökt sitta still och kolla på Let´s Dance men det går inge bra, vandrar bara fram och tillbaka. Sockerspeedad av glass och godis kanske...

Blogguppdateringen har varit lite låg på sistone, har haft en kanonbra vecka med "normala" arbetstider, måndag till fredag. Så för en gångs skull har jag riktiga helgkänslor nu när det äntligen är fredag!
Har känt mig piggare än på länge med, gör sitt till att jobba på ett ställe där man kommer ut en hel del och dessutom har jag tagit mig iväg och tränat flera kvällar och jag inbillar mig att det piggar upp även det.

Fick en förfrågan efter en ägg-uppdatering, den är lite tråkigt dock för jag är ganska övertygad om att båda äggen är tomma. Har lyst dom underifrån och det syns inget alls i dom... Även om jag såklart hoppats på padd-bebisar så känns det helt okej, jag vet ju att Liv fungerar iaf och jag tror att det är Douglas ringa ålder som gör att dom inte är riktigt redo att bli föräldrar än. Men nu har dom ju fått öva lite iaf ;) Jag törs inte slänga bort äggen, dom får ligga kvar i kläckaren tiden ut åtminstone, utifall att..
Som jag säkert skrivit förut så är dom numera särbos (även om Douglas gör sitt bästa för att flytta in till Liv) och kommer så att förbli fram till sommaren när det är dags att börja vara ute igen.

Ska försöka varva ner lite så jag kan komma i säng i nån lämplig tid ikväll, ska nämligen upp tidigt även imorgon. Jag, mamma och pappa ska åka upp till Vännäsby och fira en något försenad julafton med Syster, kuligt! Synd bara att det är så galet kallt! Har packat en utifall-att-väska med täckbyxor, mössa och andra varma kläder. Mina bilresor norrut brukar ju kunna sluta på alla möjliga vis.Ännu en sida i albumet.

Scrapbooking - Kommentarer (1)
2011-01-11 @ 19:30:40
Karin och Elsa är så lik varandra, och mer än en gång har dom blivit kallad för Piff och Puff. Ett av dessa tillfällen blev förevigat i en glassbar i Tarpon Springs, Florida:Jättefint foto taget av Anders. Synd att inte Elsa hade en matchande hatt bara...


Dopklänning.

Scrapbooking - Kommentarer (0)
2011-01-11 @ 15:27:39
Fick beställning på ett dopkort förra veckan. 
Det blev en dopklänning såklart, dom är ju så söta! Blev lite blå-gult med tanke på att mottagaren kommer härifrån men bor i Australien:Första gången?

Dagbok - Kommentarer (1)
2011-01-10 @ 21:20:36
Det där med att vända tillbaka dygnen gick ju hur bra som helst, jag fick jobb nere på byn idag så det var bara att masa sig upp kl 7, och det gick förvånansvärt lätt!
Imorgon blir det till att kliva upp före 6 men det överlever jag nog med.

Ikväll har jag varit på Zumba, kändes som att det var första gången, jag var helt vilse! Det var en ny instruktör och jag hade bara dansat två av låtarna förut, men det var skitkul som vanligt och då hon själv var ny så körde hon alla låtar två gånger, gick betydligt mkt bättre andra gången.

Seg söndag...

Dagbok - Kommentarer (1)
2011-01-09 @ 17:09:05
Något trött idag...

Fick en impuls att åka till Sundsvall igår, sagt och gjort! Fick lunch och fika i Bergeforsen innan det blev en tripp i Birsta.
Väl hemma hann vi skruva ihop en Ikea-möbel innan vi rullade ner mot staden och hade en jättemysig kväll men Familjen Sjödin-Gottwall.
Maten lagades utomhus och hade som vanligt kunnat räcka till hela kvarteret! 
Kom hem nån gång vid halv tre, Emil som kommit in i andra andningen föreslog att vi skulle gå runt Gruvberget eller möjligtvis cykla Helgum runt, men det gick jag inte med på som tur är...
Nu måste jag verkligen göra något åt mina sovvanor för idag har jag mått riktigt kasst. Blir till att kliva upp tidigt imorgon!!!
Har lyckats vara ute en del idag iaf, flyttat lite snö.och så har vi sett på Top Gear, hur många avsnitt som helst! Förstår ni hur dåligt jag mår?! ;)


Ilja

Mina Djur - Kommentarer (0)
2011-01-08 @ 10:46:56
I brist på människor att fota så får mina trogna husdjur ställa upp:
Inception.

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-08 @ 10:42:23
Godmorgon! Eller, förmiddag kanske man ska säga.. får dåligt samvete av att jag sover bort halva dagarna.
Satt uppe och kollade på film igår tillsammans med vår bilhandlare =) Inception:Den var lite svår att förstå i början, men jag gillade den när jag väl började fatta hur det fungerade. Men jag tror det är en film man uppskattar bäst om man ser den två gånger.
Det ids jag dock inte göra, inte idag iaf. Vi ska till staden och laga lite utomhus-mat framåt eftermiddagen och fram tills dess lär jag väl fortsätta springa runt och leka med kameran!


Happy!!

Foto - Kommentarer (1)
2011-01-07 @ 16:17:11
Emil kom hem med detta för ett tag sedan:Lycklig!
http://www.cyberphoto.se/ har superbra service, man hinner ju knappt blinka innan  sakerna anländer, och så skickar dom alltid med lite godis! =)

E har åkt och jobbat igen så nu kan jag springa runt ostörd och testa! Tråkigt att det är så mörkt bara...


Snö.

Foto - Kommentarer (0)
2011-01-07 @ 13:56:19
Har just avverkat ett träningspass i form av snöskottning! Ganska mysigt att vara ute och skotta så länge solen skiner och det bara är pudersnö. Men jag lämnade själva garageuppfarten till Emil så han får leka med sin nya leksak till traktorn.. =)

Passade på att gå en liten promenad med kameran också:

Längtar tills mitt nya objektiv kommer!!
Fimtips.

Dagbok - Kommentarer (1)
2011-01-06 @ 21:17:03
Hyrde denna ikväll:Lättsam och roligt, föll mig verkligen i smaken!

Förutom det har vi ätit en supergod grillad (grillen stod i vind och snöskydd under altantaket) middag tillsammans med mamma och pappa, jag har vunnit (det var bara första omgången som räknades!) över mamma i 500 och vi har kollat lite på skidåkning. Mysig trettondag!


Protest!

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-06 @ 14:12:53
Jag vill verkligen ha vår och sommar nu!! Är sååååå less på vintern...

Fortsätter scrappa mina Florida-bilder och längtar bort:Klickade hem ett objektiv igår, börjar fundera på om jag inte borde lagt dom pengarna på en utlandsresa istället...
Nä, det har väl sin charm detta med, kan bara inte se den för stunden. Ska iaf göra en lite protest mot vintern i eftermiddag genom att dra fram grillen och grilla, det ni!


Hemma hos mig.

Dagbok - Kommentarer (2)
2011-01-06 @ 11:51:58
Nackdelen med att scrappa är att det tar plats, inte bara sakerna man använder och skrivbordsyta och så, utan albumen! och nu när man hållit på i några år så börjar det ju vara några album...
Dessutom vill man (iaf jag) ju gärna att dom ska finnas tillgänglig för familj och vänner att kika i, varför ska man hålla på med en så pass dyr och tidskrävande hobby bara för att gömma undan resultatet i nån garderob?!

Har velat ha en hylla i köket en längre tid men inte hittat nån bra, hade snöat in mig på nån typ av vitrinskåp. Men så nu när jag la ner butiken och har sålt bort massa grejjer blev det väldigt tomt i hyllorna i pysselrummet, och en av dom passade ju istället perfekt i köket:Så nu kan jag ha mina album framme samtidigt som det blev fint! Satte även upp ett litet stafli där jag kan ställa upp senast gjorda layout:

Somna på soffan...

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-05 @ 23:28:44
...är inte så bra. Sov dessutom bort hela två timmar där ikväll, så nu är jag pigg!
Jag som hade nån förhoppning om att det skulle gå bra att vända tillbaka dygnet...Jaja, jag har ju alltid mina arga fåglar till sällskap om jag inte lyckas somna inatt =) Helt beroende!


No sun.. =(

Dagbok - Kommentarer (1)
2011-01-05 @ 14:21:03
Solen vill inte titta fram idag men jag kan bjuda på en bild jag tog häromdagen när den lyste så fint genom frosten på altanfönstren:Det ser ute lite som bladguld.

Sov tre timmar på förmiddagen och drömde bara massa konstiga sjuka drömmar om Angry Birds... kanske måste begränsa mitt spelande lite =/Nya upptäckter!

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-05 @ 05:52:25
Inatt har jag hittat en tv-serie som jag skulle vilja följa - Dead Zone. Tyvär har jag inte kanalen den går på egentligen och den går bara i repris på 4:an klockan 04.00. Typiskt.

Har dessutom hittat ett spel som jag blivit alldeles kär i!Angry Birds!


Prag lo.

Scrapbooking - Kommentarer (0)
2011-01-05 @ 00:55:50
Började scrappa en lo idag, om Prag denna gång. Såhär ser den ut hittills:


Objektiv.

Foto - Kommentarer (1)
2011-01-04 @ 14:57:22
Har för ganska länge sedan bestämt mig för att köpa ett till objektiv till min kamera. Men så svårt det är!!
Ju mer jag letar och läser på desto dyrare vill det bli.. ;)
Men det är inte försvarbart att lägga hur mkt pengar som helst på kamerautrustning så just nu lutar det mest åt detta:

Canon EF 50/1,4 USMMåste grubbla ett tag till bara....Godmorgon!

Foto - Kommentarer (0)
2011-01-04 @ 14:20:59
Dåligt med sömn har det blivit, men jag jobbar bara en natt till så det ska nog gå bra.

Det är kallt ute... =( Tror jag ska gå ut och hämta posten men nån längre utflykt blir det inte. Är som svårare att motivera mig att gå ut när jag sovit bort hela förmiddagen och den lilla sol som varit.Mer pyssel.

Scrapbooking - Kommentarer (1)
2011-01-03 @ 23:57:24
Här kommer en till Florida-lo:En av alla dagar på stränderna... behöver jag tala om att jag längtar bort, längtar tillbaka?!

...och Ja! Jag har också en fjärilspunch nu!!! Snälla tomten kom med en =)


Pysslat.

Scrapbooking - Kommentarer (2)
2011-01-03 @ 19:57:35
Dags för en liten pysseluppdatering kanske!Lo´n är inte sne, det är bara jag som är dålig på att fota ;)
Detta är iaf från när vi var på Universal Studios, en dag som är väl värd att tänka på såhär mitt i tråkiga vintern!
Är lite stolt över att jag inte kastade in minsta lilla blomma...


Idag.

Foto - Kommentarer (0)
2011-01-03 @ 12:07:34
Igår:Inte fullt lika blå och fin himmel idag som igår, men helt ok ändå.... dags för lite friskluft!


UTE!

Dagbok - Kommentarer (0)
2011-01-02 @ 15:52:48


Nu kan jag inte hålla på att gömma mig inne i värmen nå mer, måste ut och få lite ljus så kanske mitt trötta vinterhumör går över.
Så idag har jag varit ute massor, skottat lite stigar, skottat vedbo-tak, grillat korv och såklart fotat. Hoppas hoppas hoppas att det inte blir så kallt framöver för jag känner att det här är precis vad jag behöver!


2010

Dagbok - Kommentarer (3)
2011-01-01 @ 11:39:48
Tänkte ju göra en lite sammanfattning av 2010 igår men hann aldrig, så den kommer här istället.

Januari: Året började inte så roligt då My efter dryga 14 år var tvungen att somna in, så fruktansvärt jobbigt! Men vi fick ju väldigt många fina år med en frisk och mysig liten hund!
Det roligaste som hände denna månad var att jag och Emil firade 4 år tillsammans =)Februari: Efter att ha längtat som en tok till solen och värmen på Dominikanska Republiken som vi skulle åka till i mitten på Februari var besvikelsen stor när resan blev inställd. Dock har det med tiden visat sig vara det bästa som kunde hända.
Hände iaf en hel del roligt denna månad ändå, var bla till Stockholm två helger, den ena tillsammans med mamma och Lillemor:Mars: Efter en kall och mörk vinter började ljuset återvända, dessutom bokade vi en ny resa!April: Tveklöst årets höjdpunkt, tre av veckorna denna månad spenderades i Florida, det var tänkt att vi "bara" skulle stanna två veckor men tack vare askmolnet från Island fick vi en vecka extra. Solade, badade, shoppade, gick på äventyrsparker, klappade och matade delfiner, såg vilda delfiner i solnedgången... vi gjorde verkligen hur mycket roligt som helst! Och resesällskapet hade inte kunnat vara bättre!Maj: Tillbaka i verkligheten, men äntligen vår!! Firade min födelsedag med grillning och allsång utomhus tillsammans med våra fina vänner!Juni: Var duktiga och målade om halva huset. Firade en regnig men minnesvärd midsommar på flotten.Juli: Dags för lite semester igen, jag och Emil fick en vecka tillsammans som vi spenderad i Långsele av alla ställen! Bodde i stugan där vi badade, bastade, lagade mat utomhus, åkte båt och bara hade det bra. Veckan slutade dock lite tråkigt med ett inbrott, men det hade kunnat vara värre.
Köpte en rolig leksak som vi fick mycket glädje av - en badring att åka på efter båten!Augusti: Min mobiltelefon la av så jag beställde mig en ny från Elgiganten. Blev något förvånad när jag får hem ett stort paket som innehöll 10 telefoner! Men ärlig som man är så skickade jag tillbaka dom.
Köpte mig ett gym-kort denna månad och började träna bland annat Zumba.September: Semester igen, denna gången drog vi till Prag tillsammans med Totte och Anki, en underbar vecka bland fantastiska byggnader, många långa promenader och god mat!Oktober: Dags att leva snålt efter årets resor, men lite nöjen blev det iaf - en helg i Ö-vik med två fina vänner, bodde på hotell och pysslade i två dagar tillsammans med drygt 100 andra fanatiker.November: Dags att göra av med lite pengar igen, sålde S4´an och köpte istället en S6´a, mycket nöjd! Blev även less på mitt långa hår och klippte av det.December: Ljus och julpynt! blev en lite knasig jul då min syster inte kunde komma hem, men trots ett avbrott i de vanliga traditionerna så löste det sig på bästa sätt och julafton firades här hemma hos oss tillsammans med en hel hög trevligt folk!Avslutade året tillsammans med ett annat gäng fina människor, barn och hundar. Åt oss som vanligt kräkmätta och kollade på fyrverkerier och ljusballonger vid tolvslaget.

Bästa året på länge! Hoppas att 2011 blir lika bra!Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus